Interieur

De focus ligt op het creëren van specifieke gewenste sferen binnen de gebouwen. Elk interieur wordt beschouwd als een verhalend canvas waarin de functies van de ruimtes worden weerspiegeld. Er wordt ingezet op het feit dat een interieurontwerp niet alleen een visuele impact moet hebben, maar ook moet bijdragen aan het welzijn van de bewoners en gebruikers. Ruimtes hebben elk hun eigen verhaal en beleving, die afgestemd zijn op het gebruik ervan.

Een sterke connectie tussen het interieur en de buitenruimtes is een fundamenteel aspect van de ontwerpfilosofie. Er wordt gezocht naar naadloze overgangen, waarbij de grenzen tussen binnen en buiten vervagen, en de natuurlijke omgeving integraal deel uitmaakt van de interne ruimtes.

Interieurontwerpen vertellen verhalen, bevorderen welzijn, en integreren naadloos binnen- en buitenruimtes met harmonieus materiaalgebruik voor persoonlijke, functionele unieke ontwerpen.

Het streven naar esthetische toepassingen gaat hand in hand met een zorgvuldige afstemming van diverse materialen op elkaar. Door verschillende materialen op harmonieuze wijze met elkaar te combineren, ontstaat er een boeiende visuele ervaring. Technische elementen worden subtiel geïntegreerd in de uitvoeringsdetails. Uitgepuurde moodboards liggen aan de basis van elk nieuw interieurontwerp om de persoonlijke smaak van de opdrachtgever te begrijpen.

Of het nu gaat om de inrichting van winkels, woningen, kantoorruimtes, of andere interieurs, er wordt steeds naar een persoonlijk, uniek en functioneel ontwerp gestreefd dat het interne gebruik en de beleving van het gebouw verbindt met de architectuur en het landschap.

Bekijk onze referenties