Architectuur

In goede architectuur komen kunst en wetenschap harmonieus samen. De architect gaat op een creatieve manier om met de persoonlijke smaken van de bouwheer en laat zijn interpretatie daarvan samensmelten tot unieke creaties, met de kennis vanuit de verschillende expertisegebieden.

De architectuur van een gebouw wordt afgestemd op de omgeving waarin het voorkomt. Projecten kunnen door hun soberheid laag geprofileerd zijn, maar kunnen ook ontworpen worden als landmark, indien de ruimte dat vraagt. Projecten moeten integreren in een omgeving met respect voor bestaande omgevingskenmerken. Zij vullen de ruimte aan en hypothekeren geenszins omliggende ontwikkelingsmogelijkheden. Door specifiek geselecteerde materialen op harmonieuze wijze met elkaar te combineren, ontstaat er een boeiende artistieke ervaring.

Het kader waarin gewerkt wordt, is breed. De focus ligt daarom op diversiteit, waarbij een rijke verscheidenheid aan bouwstijlen kan worden toegepast en gecombineerd om gebouwen te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn en die beantwoorden aan de nieuwste uitvoeringsnormen. De modernste technieken worden op een slimme manier in de concepten voorzien, wat de gebouwen duurzaam maakt en toekomstbestendig.

Kwalitatieve architectuur verenigt kunst en wetenschap in duurzame, diverse ontwerpen die de omgeving respecteren en diverse projecttypes omvatten

De toegankelijkheid van kwalitatieve architectuur is van vitaal belang, waardoor wordt ingezet op betaalbare oplossingen zonder aan beeldkwaliteit te verliezen. Structuren en technische toepassingen worden onderzocht en op elkaar afgestemd om de financiële haalbaarheid te optimaliseren.

Ons portfolio omvat een breed scala aan projecttypes, variërend van woningen en kantoorruimtes tot levendige publieke locaties waar mensen samenkomen en beleven. Of het nu gaat om de herbestemming van bestaande gebouwen of het ontwerpen van geheel nieuwe constructies, de expertise is aanwezig om totaalconcepten te verwezenlijken, waarbij de architectuur, de stedenbouwkundige visies, het landschapsontwerp en het interieur versterkt.

De uitdaging om ook complexe projecten met functievermenging te ontwerpen, wordt aangegaan. Innovatieve gecombineerde oplossingen worden ontwikkeld om aan de eisen van alle stakeholders te voldoen.

Bekijk onze referenties wonen

Bekijk onze referenties retail

Bekijk onze referenties kantoren

Bekijk onze referenties kmo

Bekijk onze referenties productie en logistiek

Bekijk onze referenties leisure